Quote:
Originally Posted by Maniaku Don BoskoS
I ndenruar zoti Muhamed Veliu, Gazetar i Topit,
Me kte sjellje qe ke bo, ti ke turpru veten tende ne rradh t'pare, Anglin, koleget e tu, femijt e tu, gjith shoqnin...prindenrit e tu kundo qe ndodhen. Azemi nga Belgjika pernshendet Mithatin nga Gjermania dhe i banshkohet ketij pentincioni duke i uru zotit gazetar muhamed velia vdekje sa ma t'shpejte. I dalshin zorret e barkut nga hunda inshalla. Erzeni nga Gjankova dhe Hamiti nga Kanvaja i banshkohen urimit tone me urimin dhe shpresen qe ta njohin ne menyre intime zotin velia sa me pare.
Ju pernshendesim juve dhe gjith shoqnin
|
Hahahahahahahahahahhahahahahahahahaha sa kam qeshur hahahahahahahahahahaha Denion kam than qe je i papam.
P.S a mun te ma shpjegosh pak ke menyren intime ne fund te paragrafit
Persa i perket temes, kam burime te brendshme nga Home Office qe ky lajm eshte thjesht nje pergenjeshtrim dhe sic e kam then me perpara eshte vetem per ato persona qe kane kryer krime ne kte shtet dhe policia po investigon me shume rreth tyre. Por kjo ska te beje fare me familjaret e thjesht te cilet punojne dhe edukojne femijet e tyre.
Fundja shqiptare jemi te gjithe qofshim nga Kosova e qofshim nga Shqiperia. Per kte shtet pak rendesi ka ky fakt keshtuqe boll u stresuat nga budallalleqet e gazetareve medioker qe duhet te mbushin kuotat e tyre me "lajme" si e si te marin rrogen.